Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μπαρμπούνια με τσίπουρο


 

Υλικά


1 κιλό μπαρμπούνια καθαρισμένα
1 ματσάκι άνιθο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 σφηνάκι τσίπουρο
1 κούπα ελαιόλαδο
1 λεμόνι
αλάτι

Προετοιμασία

 1) Βάζουμε τα μπαρμπουνάκια σε ένα πυρέξ και τα αλατίζουμε

2) Βάζουμε σε ένα μίξερ το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον άνιθο, τον μαϊντανό, το τσίπουρο και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε το μείγμα στα μπαρμπούνια

3) Μετά βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς τα μπαρμπουνάκια και σε 1 ώρα περίπου είναι έτοιμα για φάγωμα

4) Περιχύνουμε στυμένο λεμόνι στα μπαρμπουνάκια

Καλή όρεξη από τα Καρδάμυλα ...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου