Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αλλάζει όψη η παραλιακή ζώνη των Καρδαμύλων



Αλλάζει όψη η παραλιακή ζώνη των Καρδαμύλων, με το έργο ανάπλασης το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει μέσα στην άνοιξη από το Λιμενικό Ταμείο Χίου. Πρόκειται για την α’ φάση του έργου, για το οποίο η πίστωση, που είναι της τάξεως των 120.000 ευρώ, αναμένεται να ψηφιστεί στην προσεχή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής.

Όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην «Α» ο Πρόεδρος του φορέα, Μιχάλης Μπελέγρης, η συγκεκριμένη παρέμβαση προβλέπει πεζοδρομήσεις, πλακοστρώσεις, νομιμοποιήσεις σε πέργκολες και αντιμετώπιση του προβλήματος που υπάρχει στη στροφή για το παραλιακό μέτωπο, απ’όπου δυσκολεύονται να περάσουν τα λεωφορεία.
Στα αξιοσημείωτα ότι η μελέτη, παρόλο που εστίασε στη φινέτσα της περιοχής, δεν έλαβε υπ’οψιν το πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων που αντιμετωπίζει και το παραλιακό μέτωπο των Καρδαμύλων, ζήτημα το οποίο – όπως είπε ο κ. Μπελέγρης, εξετάζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να γίνουν οι όποιες τροποποιήσεις.

Το έργο έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις, σημείωσε ο ίδιος και εκτίμησε ότι εάν δεν προκύψει κάτι θα ξεκινήσει μέσα στην άνοιξη, με χρόνο ολοκλήρωσης το 3μηνο, από την ημερομηνία εγκατάστασης του εργολάβου.

πηγή: αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου